Vores Frisørsalon i Dragør er markant billigere at benytte fast

Jeg har boet med min lille familie i Dragør de seneste par år og vi er blevet ret glade for bydelen, som byder på mange spændende ting. Når man har to små størrelser på henholdsvis 4 og 6 år, er det af stor betydning med plads i by billedet og steder der er børnevenlige. Vi er blevet ret glade for de lokale butikker, der iblandt vores frisørsalon i Dragør.

Nu er det jo ikke fordi, at det skal lyde som om vi render til frisørsalon i Dragør, morgen, middag og aften, men de er virkelig søde dernede og de har nogle helt fantastiske priser på udvalgte klipninger. Det bedste af det hele er den lave pris på børneklipning, som vi benytter os meget af for at spare penge, men vi sparer også selv rigtig mange penge på klipninger, i forhold til de priser vi har været vandt til, fra tidligere steder i byen.

Vores udvalg af butikker er generelt blevet meget bedre i bydelen, men der er virkelig sket ting og sager her de sidste par år, hvor at vores nye frisørsalon i Dragør har sænket priserne markant og der er kommet et lavpris supermarked på de fleste gadehjørner. Jo da, Dragør kan jeg kun tale varmt for, specielt hvis der er små børn i familien og der er behov for lidt besparelser på de faste ting som klipning og indkøb.