Er der nogen der kender gode priser på begravelse og bisættelse?

Min far er ved at være en gammel mand og her den anden dag ville han gerne tale med mig om hans og min mors bisættelse. Det er aldrig et rart emne at tale om og slet ikke med sine forældre. Han har endda bedt mig om at finde priser på begravelse. Han ville nemlig ikke begraves hvis det blev alt for dyrt for os.

Min kære far er super betænksom overfor sine børn, når han mener at hvis bisættelse og priser på begravelse ville overstige et vist budget hellere vil brændes. Jeg er ikke sikker på om jeg personligt har det godt med at min far bliver brændt. Vi har aldrig rigtig talt om det i vores familie, selv om vi måske burde have gjort det.

Vi har aldrig rigtig haft et dødsfald eller en bisættelse i den nære familie, men nu er min forældre ved at komme op i alderen og de ville gerne tale om det inden de blev ”skøre i hovedet”, som de selv siger. De nuværende priser på begravelse er egentlig ret fair, men jeg syntes nu alligevel der er mange udgifter forbundet med en begravelse, uanset om det er af kiste eller urne.

1 thought on “Er der nogen der kender gode priser på begravelse og bisættelse?

  1. Jeg har også været skånet for begravelser i mit liv, og det vil jo alt andet lige betyde at de pludselig vil stå i kø.

    Jeg kunne derfor også godt bruge en oversigt eller lignede vedr. diverse priser på begravelse, bisættelse og askespredning.

    Jeg har ingen anelse om, hvad det koster, og om der er nævneværdig prisforskel på de 3.

Comments are closed.