Skal jeg skifte bank til en, der giver bedre investeringsrådgivning

Jeg skriver dette indlæg fordi jeg kraftigt overvejer at skifte bank til en, der kan give mig lidt bedre investeringsrådgivning. Jeg synes nemlig ikke, jeg er blevet vejledet særlig godt i forbindelse med at der er kommet rigtigt godt gang i min økonomi, og jeg prøvede at få nogle gode råd til, hvor jeg skulle investere dem henne.

Jeg synes bare, det har været lidt sløvt med investeringsrådgivning. Jeg ved ikke, om de tror, jeg er bange for at miste mine penge, eller om de er bange for det. Men jeg er faktisk villig til at risikere ret meget, hvis bare min rådgiver tror på sagen.

Men hvis de ikke vil hjælpe mig, kan jeg næsten ikke se anden udvej end at jeg bør skifte bank. Det har altid været vigtig for mig, at de mennesker, jeg samarbejder med også kan se en idé med mine projekter. Så jeg er altså gået i gang med at lede efter en anden bank, der forhåbentlig følger lidt mere med tiden.

Jeg tror på, at man bør sætte sine penge der, hvor man føler, de gør en forskel, og jeg kunne selvfølgelig bare gå ud og poste en masse penge i en forening, men jeg må trods alt indrømme, at jeg har brug for investeringsrådgiving.