Jeg slap med kronebehandling og nogle nye tænder.

Jeg er en lykkens pamfilius. Jeg er et skarn – en heldig heldig mand med op til flere skytsengle, der overvåger mig. Jeg var ude og køre på min BMX cykel og lavede tricks som jeg plejer, uden at tænke videre over at denne dag skulle blive en skæbnedag for min mund. Kort sagt gik det galt og jeg skal nu have enten nogle nye tænder eller overdrevet gang kronebehandling.

Jeg var ude med gutterne på pladsen ved Østerport på vores cykler. Solen stod højt på himlen, fuglene kvidrede og vi var alle glade fordi det var lørdag. Der var ikke noget der kunne gå galt, vi prøvede nogle nye tricks og BUM, så inkasserede jeg en kronebehandling eller nogle nye tænder. Jeg landede lige på ansigtet. Heldigvis var der derudover ikke andet end nogen skrammer, som jo heler helt naturligt som et myggestik.

Nye tænder eller tandkroner er bestemt ikke en ønske situation for en ung fløs som mig, men heldigvis er det ikke værre end at en dygtig tandlæge kan hjælpe mig og gøre min hverdag fremover, så smertefri og gnidningsfri, som muligt. Jeg er jo heldig med at tandvidenskaben er kommet så langt som den er. Heldige mig.