Renovering af huse behøver ikke at koste en bondegård

Jeg købte for år tilbage et dejligt lille stråtækt hus med skæve vinduer og alt hvad hjertet ellers kan begære og jeg mener stadig at det er det bedste køb jeg nogensinde har gjort, men det skal siges at standen af huset, som det ofte er med gamle huse, ikke var noget at råbe hurra for, ja faktisk tvivler jeg på om det overhovedet ville kunne blive klassificeret som beboeligt da jeg købte det, men jeg var ved højt mod og tænkte at det smule hus kunne jeg da selv ordne. Ja, som om. Jeg måtte hurtigt sande at når det kommer til renovering af huse, er jeg ingen Einstein.

Det tog noget tid, men til sidst krøb jeg til korset og fik fat i en professionel. Og så er det jo så dejligt med håndværkere at selv om de gerne vil tjene en masse penge så vil de også gerne gøre det med så lidt arbejde som muligt så manden jeg talte med var med på at lade mig hjælpe til med de mindre komplicerede opgaver, naturligvis under hans ledelse. Således fik han gratis arbejdskraft og jeg sparede penge. Nå det så er sagt var det altså ikke nogen picnic. Renovering af huse, og især gamle huse, er både besværligt og dyrt.

Nå, men renovering af huse behøver altså ikke koste en bondegård, vel og mærket med forbehold, hvis du selv er villigt til at give en hånd med. Det er jo klart at jo mere besværlig og tidkrævende en opgave er, jo mere bekostelig er den, men når det er sagt, hvis man har råd til huset, har man også råd til at renovere det, altså med mindre at du vælger at få andre til at gøre alt arbejdet. Så bliver det for alvor dyrt.