Hvad er det bedste kosttilskud – fiskeolie eller hørfrøolie?

Jeg har hørt så meget godt om både hørfrøolie og fiskeolie, og jeg er meget i tvivl om, hvad der egentlig er bedst at tage som kosttilskud hver dag. Jeg kan nemlig godt lide at holde mig sund, og jeg går meget op i  hvad jeg spiser.

Når jeg kigger på nettet, kan jeg finde rigtig mange fordele ved begge kosttilskud, og mange af virkningerne fra fiskeolie går igen i hørfrøolie og vice versa, så det er svært, synes jeg, at finde ud af, hvad ens helbred ville have bedst af.

Jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke skal betragtes som nogen form for medicin, men jeg ved at for eksempel hørfrøolie forebyggende over for hjertesygdomme og brystkræft hos kvinder, og så indeholder det også omega 3 ligesom fiskeolie gør.

På den anden side, så ved jeg, at fiskeolie er et af, eller måske dét, mest solgte kosttilskud på markedet, og det har været fremme i rigtig mange år, og det må da betyde, at der er en vis virkning i det. Når man læser, hvad kost og helseeksperterne siger om disse to produkter, så er de dog enige om, at begge af disse to typer kosttilskud er rigtig sunde, og man tager bestemt ikke skade af at tage dem dagligt til ens måltider.