Vi købte en Troll flyverdragt fra butikken med økologisk babytøj

Som de fleste af jer nok har opdaget, er foråret endelig kommet til landet, og det er på høje tid at skifte vintertøjet ud med noget lidt lettere. Dette er desværre gået vores søns opmærksomhed forbi, for han nægter at gå i andet end sin Troll flyverdragt, når han skal udenfor. På trods af, han sveder som et vandfald, så er han virkelig glad for den, så det var da trods alt et godt køb, da vi gik ind i forretningen med økologisk babytøj, hvor vi købte den.

Hans Troll flyverdragt er da også rigtig blød og dejlig, men det undrer mig, at han ikke får det så varmt, at han tager den af. Forhåbentlig ryger den af, som temperaturen udenfor stiger, men uanset hvad, så må man da sige, at det var et virkelig godt køb fra butikken med økologisk babytøj, vi gjorde dengang.

Vi har altid holdt på, at vores børn skulle gå i økologisk babytøj og børnetøj, da de skulle opdrages til at passe på miljøet. Det gør vi så i vores familie ved at gå i, så vidt det er muligt, økologisk fremstillet tøj, og spise økologiske råvarer.

Min søns Troll flyverdragt må dog gerne snart blive lagt på hylden, nu hvor vejret så småt bliver bedre og bedre. Måske skulle jeg bare gemme den væk, når han sover, og lade tingene gå sin gang.