Kosmetiske tandbehandlinger – nye, tænder, here I come!

Jeg er netop kommet hjem fra tandlægen, ja, faktisk er jeg stadig lam i hele fjæset. To timer på pinebænken og for hvad? Fine hvide tænder? Ja, hvad ellers. Kosmetiske tandbehandlinger kan være en nødvendighed for nogle, og det er det især for mig, da mange års over forbrug af sodavand, har været skyld i voldsomme syreskader.

Nuvel, kosmetiske tandbehandlinger er hverken behagelige eller billige, men de kan løse problemerne, så man faktisk ikke kan se forskel. Jeg glæder ikke til næste gang, men jeg glæder mig i den grad til min behandling er færdig.

Kosmetiske tandbehandlinger er jo ikke bare noget med tandblegning og den slags. I mit tilfælde skal der nærmest laves en komplet rekonstruktion. Nogle gange kan jeg altså ikke lade være, med at blive imponere over hvad de kan præstere. Jeg mener, det er jo ikke mange år siden at det typisk var byens smed, der ordnede tænder for en.

Men hvor langt bør man egentlig gå? Bør man gå efter Hollywood smilet, eller er det nok bare at se normal ud? Personligt kunne jeg ikke tænke mig a ligne Leonardo Dicaprio, eller nogle af de andre idoler. Jeg synes det er i orden, ja nærmest en fordel, at have fejl og mangler. Det er jo med til at gøre os til dem vi er. Kosmetiske tandbehandlinger er i orden, men med måde.