Pålægsmaskiner var bedste investering til mit køkken

På en eller anden måde er jeg faktisk godt træt af, at jeg ikke tidligere har investeret i pålægsmaskiner til mit køkken, for nu kan jeg da godt se, hvor mange timer, jeg rent faktisk sparer ved hjælp af disse fantastiske maskiner, der nærmest gør alt det kedelige arbejde for en, og tilmed rigtig hurtigt.

Jeg bør måske lige fortælle, at jeg er bestyrer af et mellemstort køkken, så de omtalte pålægsmaskiner er altså ikke til mig selv, selv om jeg da må indrømme, at det ville være rart at have sådan nogle stående. Jeg ser dem faktisk mest som en hjælpende hånd, når der skal skæres kød ud til pålæg. Det går lynhurtigt, nu hvor vi ikke behøver at skære kødet i hånden.

Det var faktisk en af mine medarbejdere, der foreslog mig, om vi ikke skulle købe sådan nogle pålægsmaskiner. I starten tænkte jeg, at det da ikke kunne gøre megen forskel med sådan nogle maskiner, men nu havde jeg alligevel lige fået nogle penge til at forny ting og sager i mit køkken, og jeg kunne få disse maskiner på prøve og levere tilbage, hvis de ikke levede op til forventningerne. Derfor tænkte jeg, vi lige så godt kunne prøve at købe sådan nogle, da jeg jo altid kunne få pengene tilbage, hvis det ikke lige var sagen.

Jeg endte så med at være rigtig glad for min medarbejders forslag, som I nok kan høre på dette indlægget, og selv om de ikke er helt billige, forventer jeg, at de snart er tjent ind igen. Hvor vi før måtte  beklage at bestemte typer retter var udsolgt, kan vi i dag tilfredsstille alle vores kunder, og det betyder naturligvis, at vi sælger mere, end vi gjorde før, fordi vores kunder ved, de kan få stillet deres sult hos os, og ikke behøver at gå over på tanken, ganske enkelt på grund af disse pålægsmaskiner.

Hvis jeg skulle anbefale noget køkkenudstyr, og hvis jeg kun måtte købe en slags, så blev det pålægsmaskiner. Det har, som jeg måske ret tydeligt har påpeget, gjort vores arbejde meget lettere, vi tjener flere penge, og kunderne er tilfredse med at de ikke skal købe junkfood for at blive mætte længere. Jeg må lige ved lejlighed sige ordentlig tak til min medarbejder, der var så flink at foreslå køkkenet at investere i sådan nogle maskiner.