Efter fedtsugning, så er der jo maveplastik og brystforstørrelse

Hvad enten man vælge at tabe sig ved hjælp af en regulær slankekur eller med fedtsugning, sker der visse ting med ens krop. Har man været ekstremt overvægtig, kan man risikere, at huden ikke følger med vægttabet, og her kommer maveplastik en til gode. Med en sådan operation opstrammes maveskin, og man kan igen vise sig i bikini på stranden. En anden ting, der kan ske, er at ens bryster bliver mindre fordi kroppen vælger at tage fra disse fedtdepoter. I sådanne tilfælde, vælger mange kvinder at få en brystforstørrelse.

Er fedtsugning blot en effektiv slankekur?

Fedtsugning kan virke som en let metode til at tabe sig, men sådan er virkeligheden dog ikke. En fedtsugning foretages nemlig primært på områder, hvor det kan synes direkte umuligt at tabe sig, selv ved hjælp af den mest effektive slankekur eller motionsplan, og dermed bliver en plastisk operation som denne den bedste redningsmand, hvis man vil tabe sig på visse områder i kroppen. Så på det område kan man vel godt kalde det for en slankekur, der er yderst effektiv.

Hvad kan en operation med maveplastik?

Mange, der har tabt sig mange kg får efterfølgende foretaget maveplastik. Man udfører maveplastik til patienter, der har tabt sig markant, og nu lider af overskydende hud omkring maven. Det kan være meget generende, og man kan i mange tilfælde se direkte slasket ud, når ens hud er for stor til kroppen, og om man har tabt sig ved hjælp af kure eller med en fedtsugning, så er en plastisk operation af maven en rigtig god idé.

Brystforstørrelse efter slankekur

En anden ting, mange kvinder overvejer, er brystforstørrelse. Der er mange fordele ved en brystforstørrelse, da det skaber eller genskaber kvindeligheden. Ved en omfangsrig slankekur, sker det nemlig tit, at kroppen tager fra de mest ubelejlige fedtdepoter – det være sig bryster og baller – og dermed kan en forstørrelse af brysterne, hvad enten det gælder silikone eller saltvand, være rigtig fordelagtig operation.