Hageforstørrelse, hårtransplantation og kosmetisk tandpleje til mig

Jeg har aldrig været særlig tilfreds med mit udseende, så nu har jeg besluttet, at det er på tide at få en makeover, så jeg endelig kan blive tilfreds. Som mand er det jo aldrig sjovt at miste håret, men min begyndte allerede som 23årig at blive tyndt, så jeg skal have en hårtransplantation. Desuden vil jeg have en hageforstørrelse, for min hage er meget lille, og det ser ikke pænt ud til mænd, synes jeg. Som det sidste skal jeg have kosmetisk tandpleje, da mine tænder er meget små. Det ligner ikke tænder til en voksen mand, og jeg vil gerne have et flot smil.

Det første bliver en hårtransplantation

Jeg har været hos længe, for at få forberedt en hårtransplantation, så lægen ved, hvor han skal tage hårsække fra. Det er ikke helt smertefrit med en hårtransplantation, da de tager et lille stykke hud fra nakken, hvor der sidder en masse hårsække. Dem flytter de over på hoved, hvor der mangler, så jeg igen får et flot hår. Det glæder jeg mig rigtig meget til, for synes jeg ser for gammel ud med mit nuværende manglende hår.

Mit største ønske er en hageforstørrelse

Mit store ønske har altid været en hageforstørrelse, da jeg har en meget vigende hage, og som mand er det ikke så maskulint. Jeg har undersøgt det meget, og lægen har forklaret mig, hvordan de laver en hageforstørrelse. Det bliver lavet sammen med min hårtransplantation, så det hele er overstået på en gang. Det bliver rigtig flot, er jeg sikker på, og vil give mit ansigt mere karakter.

Kosmetisk tandpleje er en nødvendighed

Kosmetisk tandpleje får jeg lavet først, da jeg ikke skal i narkose for det. Kosmetisk tandpleje er mange ting, men jeg skal have lavet porcelænsfacader og tandkødskonstruktion. Så får jeg det smil, som jeg altid har ønsket mig. Og sammen med min hageforstørrelse, vil jeg føle mig meget mere sikker. Jeg glæder mig rigtig meget til det er overstået, så jeg kan nyde mit nye jeg.