Låsesmed København: SIkkerhedstjek af Låsesmed Valby

Min kæreste og jeg er lige flyttet fra Århus til Valby, og det er vi lykkelige for. Vi valgte at flytte fra Jylland, fordi vi begge skal studere i København efter sommerferien. Vi har så fundet en lejlighed med en rigtig billig husleje, men det lader ikke til, at den er blevet gennemgået for fejl og mangler vedrørende det låsetekniske, og vi har derfor tænkt os at kontakte Låsesmed Valby, som er en del af Låsesmed København.

Vi vil gerne kontakte Låsesmed Valby, så vi kan få lavet et sikkerhedstjek af vores lejlighed, så vi er sikre på, at alt er, som det skal være, og det skal Låsesmed København hjælpe os med.

Vi kender ikke selv så mange låsesmede her i Valby, og vi har derfor snakket med en fælles bekendt, som bor i København, og hun anbefalede Låsesmed København og sagde, at de også havde en afdeling i Valby, nemlig Låsesmed Valby, som vi kunne kontakte.

Selvom vi ikke har boet her i ret lang tid, har vi allerede hørt mange positive ting om Låsesmed København, men vi vidste ikke, at de også havde en låsesmed i Valby, som dem har vi tænkt os at kontakte inden ugen er omme.
Jeg skriver dette indlæg, fordi jeg godt kunne tænke mig at høre, hvor meget et sikkerhedstjek af Låsesmed København, eller Låsesmed Valby, ca. vil koste.

Min kæreste og jeg har nemlig ikke så forfærdelig mange penge, men det er nødvendigt for vores tryghed, at vi får lavet det her sikkerhedstjek af Låsesmed København, og det kunne derfor være meget rart at vide, hvor mange penge vi skal sætte af til det. Så hvis du ved, hvor meget det ca. vil koste at få Låsesmed Valby til at lave et sikkerhedstjek, må du meget gerne kontakte os her på bloggen.

4 thoughts on “Låsesmed København: SIkkerhedstjek af Låsesmed Valby

  1. Nu ved jeg ikke helt, hvad det koster at få Låsesmed København ud og lave et sikkerhedstjek, men jeg er sikker på, at det godt kan betale sig. Man skal ikke gå på kompromis med sin tryghed.

  2. Jeg synes bestemt heller ikke, at man skal gå på kompromis med trygheden, og det virker heller ikke som om, at I vil gøre det. Jeg har personligt rigtig gode erfaringer med Låsesmed København.

  3. Jeg har også rigtig gode erfaringer med Låsesmed København, og det gode er, at de har afdelinger rundt i hele København, så man er aldrig langt fra en af deres dygtige låsesmede.

  4. Nu snakker I alle så godt og rosende om Låsesmed København, men jeg undrer mig lidt over, hvordan man får fat på dem, når man står i en krisesituation?

Comments are closed.