Udviklingen af mobiltelefoner har været enorm og fortsætter sådan

Det er vist ikke til at komme udenom, at mobiltelefoner har haft en enorm effekt på vores dagligdag, og det er da heller ikke længere til debat, hvorvidt de er elsket.

Det er utroligt tydeligt, at tiderne ændrer sig. Jeg kan fx huske, at min bror og jeg fik vores første mobiltelefoner, da vi var omkring 10-12 år gamle, og i dag er det helt almindeligt, at børn helt ned til 2-3 års alderen har deres egne mobiltelefoner.

Jeg kan tydeligt huske, den dag jeg fik min første mobiltelefon, og jeg var helt vild med dette nye bærbare kommunikationsmiddel. Dengang brugte vi vores mobiltelefoner til at ringe til vores forældre og sende beskeder til venner og veninder, og jeg kan især huske, at vi havde rigtig svært ved at finde ud af, hvordan de skulle bruges.

I dag er børn helt ned til 5 års alderen eksperter i at bruge en telefon, og min lille fætter fortæller mig ofte om nye spil og apps, som han har fundet, som han synes, at jeg også skal prøve. Det er sjovt at tænke over, hvor forrygende denne generation bliver til mobiltelefoner og computere, når de bliver større, for de er jo allerede godt i gang.

Da det er et område, hvor der hele tiden sker nye ting og et marked, som konstant udvikler sig, bliver man nødt til at være opdateret omkring disse nye funktioner hele tiden, hvis ikke man vil blive helt tabt i udviklingen.

Hvis man ikke selv kan finde ud af at skaffe sig den nye viden, der er krævet for at kunne følge med på markedet, så findes der utallige hjemmesider, der har specialiseret sig i at anmelde nye mobiltelefoner, komme med nyheder om de nyeste funktioner etc. Her kan man simpelthen læse om alt, hvad der er at vide om denne branche.

1 thought on “Udviklingen af mobiltelefoner har været enorm og fortsætter sådan

  1. Ej hvor sjovt, jeg tror, at vi er fra samme tid, for jeg har præcis de samme minder om mobiltelefoner, som du har. Jeg er desuden helt enig i, at mobiltelefoner er kommet for at blive, og at det er utroligt vigtigt at sætte sig ind i de nye funktioner.

Comments are closed.