Mit indlæg handler om hvorvidt en hvidvin kan være en vin til fisk

Jeg har længe gået og tænkt på noget, og nu har jeg besluttet mig for, at jeg ville prøve at spørge jer læsere. Jeg har nemlig længe undret mig over, om det egentlig findes en hvidvin, der er en god vin til fisk?

I min familie spiser vi nemlig fisk stort set hver dag, og vi drikker altid rødvin til. Det er min mand, der køber ind, og jeg har aldrig turdet spørge ham i frygt for at virke dum og uvidende, så nu spørger jeg altså først og fremmest jer læsere, om I ved, om der findes en hvidvin, der er en god vin til fisk?

Før jeg mødte min mand, spiste jeg næsten aldrig fisk, og det er nok derfor, jeg ikke aner, om man overhovedet kan drikke hvidvin til fisk. Jeg kan godt forestille mig, at det er ret svært at finde en god vin til fisk, da fisk har en meget speciel smag.

Jeg tror dog godt, at det er muligt at drikke en hvidvin til fisk, men jeg er ikke sikker på, at det smager godt. Jeg synes dog, at jeg har set i film, at der ofte bliver serveret hvidvin til muslinger etc., men der er måske nogle forskellige regler, når det gælder vin til fisk.

Vin til fisk er ellers obligatorisk, og det er jo nærmest forbudt at drikke sodavand eller vand til, og jeg ved derfor ikke, om det er et helt ”forbudt” spørgsmål, jeg i virkeligheden stiller.

Det kan jo sagtens være, at man faktisk slet ikke kan drikke hvidvin til fisk, men jeg vil da alligevel lige spørge, for jeg har længe gået og grublet over det, så hvis du ved, om der findes en god vin til fisk, må du meget gerne kontakte mig.

1 thought on “Mit indlæg handler om hvorvidt en hvidvin kan være en vin til fisk

  1. Jeg kender en rigtig god hvidvin, men jeg har aldrig prøvet den sammen med fisk. Hvis du stadig er interesseret, er du velkommen til at kontakte mig.

Comments are closed.