Jeg skal købe en masse iphone tilbehør – primært et iphone 4 cover

I forbindelse med at den nye iphone 4S er blevet lanceret, er priserne på iphone 4 styrtdykket, hvilket jeg har benyttet mig af. For nogle uger siden købte jeg mig nemlig en iphone 4 til foræringspris, hvorfor jeg har besluttet mig for at købe en masse forskelligt iphone tilbehør, dog primært et iphone 4 cover.

Jeg har hørt, at det er rimelig vigtigt at have et iphone 4 cover til sin iphone, da det beskytter den mod slag og tab på gulvet etc. Da jeg i den forbindelse skal ud og kigge på et nyt cover, kunne jeg godt tænke mig at kigge på noget andet iphone tilbehør samtidig.

Jeg har aftalt med en veninde, at vi skal ud og kigge på et nyt iphone 4 cover til mig i morgen, og det skal nok blive sjovt. Hun er nemlig mere eller mindre ekspert, når det gælder iphone tilbehør.

Som den perfektionist jeg nu engang er, har jeg selvfølgelig allerede gjort mig nogle tanker om, hvordan mit nye iphone 4 cover skal se ud. Selvom mange måske ikke tror det, så er det rimelig vigtigt, hvordan ens iphone tilbehør ser ud, da det gælder om at skille sig ud af mængden.

Stort set alle har i dag en iphone, hvad enten det er en 3G, 3GS, 4 eller 4S, og da telefonerne nogenlunde har samme design, er den eneste måde man kan kende sin iphone fra andres at sætte sit personlige præg på sit iphone tilbehør, som jeg har tænkt mig at gøre med mit kommende iphone 4 cover.

Selvom jeg har gjort mig nogle tanker om, hvordan mit nye iphone 4 cover skal se ud, så har jeg ingen ide om, hvilket jeg ender med at købe. Jeg ved heller ikke, hvilket iphone tilbehør jeg ellers skal have, men det kommer jo også an på, om der er noget, jeg kan bruge.

2 thoughts on “Jeg skal købe en masse iphone tilbehør – primært et iphone 4 cover

  1. Nu er jeg da lidt spændt på at høre, hvilket iphone tilbehør du har købt? Og hvor købte du din iphone 4 henne, og hvor meget kostede den?

  2. Hos Unik Mobil kan man købe rigtig meget lækkert iphone tilbehør til en rigtig god pris, så den side kan du måske lige tjekke ud.

Comments are closed.