En sjov lille historie om store fisk og army veste

Min lille historie tager sin begyndelse for nogle år siden, hvor jeg begyndte at fiske med en kammerat. Vi havde købt alt det rigtige grej: Fiskestænger i kulfiber, gode liner, hjul og selvfølgelig nogle varme army veste med plads til lommelærke og kroge.

Vi tog af sted tidligt om morgenen for at fange fiskene, når de var mest aktive. Army vestene var fyldt op med mad og drikke, og udstyret var klart til brug, så vi fik hurtigt sat det hele op, da vi ankom til søen. Nu skulle vi bare vente på, at fiskene slog til, mens vi nød en bid morgenbrød og en dram.

Der var næppe gået en halv time, før vi fik bid. Det var en ordentlig krabat! Den var så tung og stærk, at den næsten trak os helt ud i søen, da den huggede, og vi kæmpede for ikke at falde i. Tænk hvis vi var røget i vandet med støvler, army veste og store uldtrøjer! Det havde været en kold fornøjelse.

Heldigvis lykkedes det os at blive på land, og i fællesskab begyndte vi nu at hive kalorius ind. Hvor var vi spændte! Det viste sig, at vi havde fanget et par gamle army veste.