Jeg fik foretaget permanent hårfjerning med laserbehandling

Har du dameskæg, mørke hår på ryggen eller anden form for uønsket hårvækst? Permanent hårfjerning med laser har været muligt for danske kvinder siden 1990’erne og siden har mange kvinder nydt godt af muligheden for permanent hårfjerning.

Jeg var rigtig ked af mørke hår i ansigtet, som kom til at ligne et skæg. I årevis plukkede jeg det med en pincet hver dag. Nu har jeg netop fået fjernet den uønskede hårvækst i ansigtet, og jeg er så glad for det. Livet er gjort så mange gange nemmere nu, hvor jeg ikke behøver at bekymre mig om det.

Med Ellipse-metoden kan du få permanent hårfjerning ved hjælp af Intensivt Pulserende Lys – også kaldet IPL.
Mange mennesker ønsker at få foretaget permanent hårfjerning af uønsket hårvækst for eksempel i ansigtet, bikinilinjen og på ryggen. Uønskede mørke hår kan komme på grund af hormonforstyrrelser, eller det kan skyldes arvelige faktorer. De er ofte svære at fjerne selv, og det kan både være smertefuldt og tidskrævende. Med laser hårfjerning behøver man ikke bekymre sig om det mere.

Hjemme hos mig har pincetten fået karantæne. Nu bruger jeg den kun, når der skal plukkes øjenbryn. Tænk, hvor mange timer, jeg har sparet efter, at jeg har fået en laserbehandling.