Invester i en HP lasertoner og brug laserpatroner

Jeg har en HP printer, og den er jeg rigtig godt tilfreds med. Det er nu heller ikke en helt almindelig printer – det er nemlig en HP lasertoner, der bruger laserpatroner.

En lasertoner er det nyeste inden for printere. De bruger nemlig laserpatroner i stedet for de almindelige blækpatroner, og de skulle holde i meget længere tid end printerpatronerne, og når man så samtidig har en HP lasertoner, kan det næppe gå galt.

HP er kendt som en af de bedste producenter inden for printere, og min HP lasertoner er da også helt i top. Fordelen ved at bruge laserpatroner er helt klart, at de holder meget længere end almindelige printerpatroner, men så er de til gengæld også meget dyrere at købe, hvilket sådan set er forståeligt nok.

Jeg er i hvert fald rigtig glad for min HP lasertoner, og jeg kan klart anbefale andre, der er på udkig efter en ny printer, at investere i en lasertoner. Laserpatroner kan købes i alle butikker, der sælger lasertoner, og det gør stort set alle butikker, der forhandler almindelige printere og tilhørende blækpatroner.

1 thought on “Invester i en HP lasertoner og brug laserpatroner

  1. Det kan tilføjes at laserpatroner er den bedste økonomiske løsning for de mange af os som udelukkende bruger s/h.

    Man skulle ca. spare 50 %.

Comments are closed.