Skarp konkurrence om billig fibernet til boligforeninger

Nu er jagten gået ind på billig fibernet til boligforeninger, og konkurrencen er hård. Heldigvis har mit hold et lille forspring, i og med at vi har en mand på holdet, som arbejder for et IT-firma og har en masse kontakter i branchen.

Vores strategi

Vi har tænkt os at starte med at gå målrettet efter de udbydere, som reklamerer med, at de har fibernet til boligforeninger. Derefter kan vi altid prutte om prisen, så vi får det billigst mulige fibernet – og måske også nogle ekstra tjenester, hvis prisen ikke kan presses tilstrækkeligt ned.

De andre hold er langt mindre strategiske i deres tilgang, end vi er, og jeg tror, at de får sig en meget lang næse, når konkurrencen er slut om nogle dage. Det er trods alt ikke sådan, at enhver amatør bare kan komme ind fra gaden og skaffe billig fibernet til boligforeninger på sit glatte ansigt.

På den anden side er der selvfølgelig også fordele ved at have en åben måde at løse konkurrencens udfordringer på. Vores hold risikerer jo at satse for meget på kun én måde at gøre det på, og hvis det så viser sig, at vi ikke kan skaffe billig fibernet ad den vej, så er det surt. Til gengæld ved vi fra starten en del om, hvor vi skal henvende os om fibernet til boligforeninger, og dte vil jeg stadig vurdere som en stor fordel.

Når konkurrencen går i gang

Vi har fået lavet særlige t-shirts til holdet, så vi ikke bliver væk fra hinanden, når konkurrencen først går i gang. Når man først går på jagt efter fibernet til boligforeninger, er det jungleloven, der gælder, og her kan den rette påklædning være altafgørende for succes. Billig fibernet er målet, og her gælder alle kneb.

De andre hold går meget mere op i at have det rette fodtøj på, for de tror, at det handler om at gå langt. Det gør det selvfølgelig ikke, men lad dem bare blive i troen. For vores vedkommende er tennissko rigeligt, for vi ved allerede, hvilke steder vi skal lede efter billig fibernet til boligforeninger, og vi behøver ikke at bruge lang tid på at komme rundt: Vi har nemlig i modsætning til flere af de andre hold en bil.

Til slut vil jeg blot lige sige, at jeg selvfølgelig håber på en fair kamp, og at vi finder billig fibernet til boligforeninger først.