Ferie i Tyrkiet: Er der nogle, der har været på ferie i Side?

Min familie og jeg plejer altid at holde ferie i Tyrkiet, og denne gang overvejer vi at holde ferie i Side, som er en by i Tyrkiet. Inden vi bestiller billetterne, kunne vi godt tænke os at høre, om der er nogle af jer læsere, der har erfaringer med at holde ferie i Side.

Grunden til at vi altid holder ferie i Tyrkiet er, at vi elsker den tyrkiske befolkning og deres venlige sind. Den tyrkiske historie og kultur er også meget tiltrækkende, og Tyrkiet er det perfekte land, hvis man som os, ønsker at ligge og slikke sol og bade dagen lang.

Når vi tager på ferie i Tyrkiet, skal vi mindst én gang prøve det tyrkiske bad hamam, og børnene elsker det! Vi plejer også at gå rundt og kigge på butikker om aftenen, efter vi har spist et lækkert aftenmåltid, hvilket vi håber, at vi også kan gøre, når vi er på ferie i Side.

Vi har valgt at holde ferie i Side, fordi vi har læst, at det skulle være en rigtig hyggelig by, og vi trænger til at prøve noget andet, end de destinationer vi tidligere har besøgt, når vi har holdt ferie i Tyrkiet.

Det er desuden heller ikke særlig dyrt at holde ferie i Tyrkiet, og det regner vi selvfølgelig heller ikke med, at det er, når man holder ferie i Side.

Men hvis du har været på ferie i Side, eller kender nogle der har, må du meget gerne kontakte mig her på bloggen. Vi skal nemlig bestille vores ferie til Tyrkiet snart, og vi vil selvfølgelig gerne have alle tænkelige informationer, inden vi bestiller. Hav en fortsat god dag, og så håber jeg, at du kan hjælpe min familie og jeg.

1 thought on “Ferie i Tyrkiet: Er der nogle, der har været på ferie i Side?

  1. Jeg har efterhånden været på ferie i Tyrkiet et par gange nu, og jeg elsker det! Tyrkiet er virkelig et smukt land, og alt er billigt og varmt dernede.

Comments are closed.