Hurtigt og stabilt fibernet til dit hjem – brug fibernet og få en internetforbindelse du kan stole på

Sukker du efter en bedre internetforbindelse så overvej at få fibernet til din ejendom. Fibernet er en revolutionerende netforbindelse, som sikrer dig lynhurtigt internet på alle tidspunkter af døgnet.
Har du brug for en hurtigere internet-forbindelse, så er fibernet en af de muligheder, som du bør overveje. Fibernet er en relativt ny opfindelse, som ved hjælp af innovativ teknologi leverer en langt hurtigere internet-hastighed end lignende metoder – både når du skal sende, såvel som når du skal hente store filer. Denne artikel vil forklare mere om fiber-net, og hvordan du kan drage fordel af denne revolutionerende teknik.

Hvad er fibernet?

Det primære kendetegn ved fiber-net er som sagt dens meget høje hastighed. Årsagen til denne høje hastighed er, at fibernet benytter sig af optiske fibre, som sender og modtager dine data ved brug af laserlys. Med andre ord så benytter fiber-net sig af principperne bag rejse med lysets hastighed, hvor din internetforbindelse er lige så hurtig som den fart, som laserlysene rejser med.

En anden fordel ved fiber-net er, at det – i modsætning til almindelige internet-forbindelser – ikke påvirkes af, hvor du bor, eller hvor mange der bruger den samme forbindelse som dig. Uanset om du bor i et øde område, eller deler din forbindelse med tusindvis af andre ejendomme, så vil din fibernetsforbindelse have den samme hastighed.

Bliv koblet på fibernet

Fiber-net tilbydes efterhånden af de fleste danske internet-udbydere. Tidligere var tilkobling til fibernettet en af de store udgiftsposter, når du gerne ville investere i fiber-net fra andre udbydere end TDC. Imidlertid har en ny afgørelse i IT- og Telestyrelsen fra november, betydet at fiberkablerne nu er frit tilgængelige for alle uagtet hvilken televirksomhed der benyttes.

Denne opkobling skal ifølge IT- og Telestyrelen være helt gratis for dig som forbruger med alle omkostninger betalt, hvilket har gjort at fibernet i dag er blevet langt billigere og til at betale for de fleste forbrugere. Det primære formål med Telestyrelsens ganske omstridte afgørelse er at øge konkurrencen indenfor fiber-net ved at gøre det nemmere for andre teleudbydere at konkurrere med de store og monopol-lignende aktører på markedet.

5 thoughts on “Hurtigt og stabilt fibernet til dit hjem – brug fibernet og få en internetforbindelse du kan stole på

  1. Tak for et godt indlæg! Jeg har længe overvejet, hvad det der fibernet var for noget. Nu skal jeghave undersøgt, om min internetudbyder har fibernet, så jeg også kan få ekstra hurtigt internet!

  2. Vi har lige fået fibernet i min boligforening, og det er virkelig godt. Nu er jeg altid på nettet, hvorimod der tidligere ofte var problemer med forbindelsen.

  3. Jeg har også kun gode erfaringer med fibernet og nyder, at internettet er så hurtigt, som det er.

  4. Hvor kan man købe fibernet henne? Har aldrig set det blive udbudt nogle steder. Har kun hørt om det, men jeg vil rigtig gerne have det, hvis det er lige så hurtigt og stabilt, som du siger.

  5. Fibernet burde være en menneskeret. Der er simpelthen så mange penge at spare ved at have hurtigere internet og især når det rent faktisk er billigere.

Comments are closed.