Skrabe spil og Mega Scratch går hånd i hånd

Jeg elsker skrabe spil og har lige fundet ud af, at jeg kan spille online på Mega Scratch, hvilket jo er super smart, da jeg slipper for at gå udenfor min dør. Dovenskab har jo altid ligget til min familie, og jeg har åbenbart også arvet det.

Men hvorfor skulle jeg også bevæge mig hele vejen ned til min lokale købmand eller kiosk for at købe et skrabe spil. Nu kan jeg i stedet spille lige præcis, når det passer mig, og det kan jeg takke Mega Scratch for. Selvfølgelig var der noget specielt ved at have et fysisk skrabelod i hånden, men det tænker jeg faktisk ikke rigtig over mere.

Nu tænker jeg i stedet over, hvor dejlig nemt det er at tænde for sin computer, og så er man i gang med sit skrabe spil på livet løs inde på Mega Scratch. Jeg vil gerne sprede budskabet til alle, hvorfor jeg nu skriver om det i min blog.

Mega Scratch er virkelig genialt, og jeg spiller nu skrabe spil hver dag, hvor det før kun var engang imellem, når jeg lige var ude og handle og havde lyst til at bruge 20 kroner på det.

1 thought on “Skrabe spil og Mega Scratch går hånd i hånd

  1. Jeg elsker også at spille skrabe spil online på Mega scratch. Det pepper virkelig min hverdag op, så jeg har noget at gå og glæde mig til.

Comments are closed.