Mit bedste køb inden for designermøbler er en Corona stol

Jeg har altid interesseret mig meget for design, især møbeldesign. Jeg elsker at læse i boligbladene om de nyeste trends inden for designermøbler. Desværre har jeg ikke rigtig pengene til at købe de møbler, jeg så godt kunne tænke mig, så det tog mig et stykke tid, før jeg havde fået sparet sammen til en Corona stol.

Det er det bedste køb, jeg nogensinde har gjort, når det gælder luksusting. Stolen pynter rigtig godt i min lejlighed, også selv om mine øvrige møbler og mine gæster skal altid over og se og sidde i min Corona stol, når de kommer på besøg.

I starten var jeg faktisk meget øm omkring min Corona stol, men efterhånden har jeg besluttet mig for, at stolen gerne må bruges, også af mine gæster, for ellers er det vel fjollet, at jeg har investeret så mange penge i den, som jeg har, hvis jeg ikke bruger den. I dette tilfælde hænger pris og kvalitet også heldigvis sammen, så min stol har holdt rigtig godt, også når der har kravlet børn rundt i den.

Jeg er allerede begyndt at spare op til min næste designerstol. Jeg har dog ikke besluttet mig for, hvad det skulle være for en. Det var nemmere at beslutte sig, da jeg skulle købe min Corona stol, for det har altid været min yndlings inden for designerstole.

1 thought on “Mit bedste køb inden for designermøbler er en Corona stol

  1. Jeg kan levende sætte mig ind i hvad du taler om, for jeg har det præcis på samme måde. Jeg sparede faktisk sammen i hele to år, men nu har jeg en original corona stol stående og den pynter virkelig.

Comments are closed.