Hurra! Kamera overvågning har stoppet uønsket besøg på min grund

Jeg har altid haft det lidt ambivalent med kamera overvågning. Jeg blev dog positivt indstillet over for det da jeg selv fik behov for det.

Jeg har nemlig i et stykke tid haft problemer med graffiti på min grund, for det er åbenbart for stor en fristelse for en såkaldt tagger at gå forbi en flot hvid mur uden at skulle udøve hærværk.

Dette stoppede dog brat da jeg investerede i et billig kamera overvågning hos Desto Group. Graffitimalerne må godt nok have et trænet øje i at spotte den slags. For det kan da ikke være meget de kan se om aftenen eller natten.

Jeg ville nu gerne have fanget dem på fersk gerning, men sådan skulle det ikke være. I hvert fald ikke endnu. Jeg har dog kun haft kamera overvågning siden i torsdags. De plejer dog at slå til i weekenden, men det skete ikke denne gang.

Jeg ville fortrække at få dem straffet for det svineri de laver på andre menneskers ejendom – for jeg kan da levende forstille mig, at de nu blot finder et andet offer. Kameraovervågning er dog stor set hvad jeg kan gøre, og da politiet på ingen måde har resurser til at overvåge min mur i døgndrift har jeg lidt gjort hvad jeg kan gøre.