Nu skal min søn prøve Omnimin vitaminpiller til børn

For nogle få dage siden var min mand og jeg til en forældresamtale på vores søns skole. Vi fik at vide, det går rigtig godt, men at de kan  mærke, han hurtigt bliver meget træt. Hans klasselærer anbefalede, at vi prøvede at købe nogle vitaminpiller til børn fra Omnimin. Jeg havde godt hørt om dette mærke før for lang tid siden, og kan huske, det havde fået stor ros i nogle anmeldelser.

Jeg huskede det dog mest som at være vitaminpiller til voksne, men det viser sig åbenbart, at Omnimin også laver vitaminpiller til børn, som i øvrigt er tyggetabletter. Dette er vi rigtig glade for, for det har før været en kamp at få min søn til at synke sine piller, når han har været syg, og så er det jo rart, at han bare kan tygge sine vitaminpiller nu.

Omnimin skulle være et af de bedste mærker inden for vitaminpiller, da det indeholder flest forskellige vitaminer. De tyggetabletter, de laver til børn, er naturligvis tilpasset efter, hvad børn og unge har mest brug for af vitaminer og mineraler. Jeg er meget spændt på, hvad min søn siger til smagen, og så håber jeg, at dette lille vitamintilskud kan tage noget af hans træthed.