En god opsparing giver mig større økonomisk frihed

Mine forældre fortæller mig tit, at jeg allerede, da jeg var helt lille, var rigtig god til at spare sammen. Det gjaldt selvfølgelig ikke penge dengang, men mere mad, legetøj og sådanne sager. Jeg gemte ganske enkelt, så jeg til sidst havde en masse. Den evne er jeg stolt af, at jeg stadig er i besiddelse af, for jeg tror, det har gjort, at jeg har en rimelig stor opsparing på min bankkonto den dag i dag.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har en god opsparing, og den bankrådgiver, jeg har, har været god til at vejlede mig rent økonomisk, og roser mig tit for at have så godt styr på mine penge. Jeg føler også, at jeg har en større frihed rent økonomisk, når jeg har et beløb, jeg kan bruge frit, fordi jeg har taget mig sammen til at lægge nogle penge til side hver måned.

Det værste jeg ved, er når min opsparing er i lavvande, for eksempel, når jeg har brugt pengene til at rejse for eller købt andet, der har kostet lidt flere penge, end jeg normalt ville bruge. Heldigvis plejer der ikke at gå så lang tid, før jeg igen har penge på min bankkonto.