Jeg er glad for, at vi har bestilt billeje i Rom

På onsdag flyver hele familien til den italienske hovedstad, hvor vi skal holde vores ferie i to uger. Vi var så heldige at begge børnene kunne få fri fra skole. Vi plejer at holde ferie i Italien, men det er første gang, vi skal besøge Rom. Vi har lige booket billeje i Rom, så vi slipper for at skulle bekymre os om det, når vi ankommer.

Sidste år besøgte vi den nordlige del af Italien, og havde ikke tænkt på, at vi skulle have haft lejet en bil, så der gik to dage, før vi havde mulighed for at få fat i en lejebil. Derfor er det meget bevidst, at vi havde bestilt billeje i Rom hjemmefra, så vi kan afhente bilen allerede, når vi lander i lufthavnen.

Hotelværelset er naturligvis også bestilt, så det hele er klart til os, når vi ankommer til Italien. Vi skal faktisk bare tænke på at tage flyet og så afhente vores billeje i Rom, når vi ankommer i lufthavnen, så det er bestemt dejligt, at man ikke skal tænke over noget, og bare kan holde sin ferie.

Jeg har hørt, at det generelt er en rigtig god idé at bestille billeje i Rom, da det er den bedste måde at komme rundt i byen på. Vi vil derudover også gerne have mulighed for at besøge nogle områder uden for Rom, og så er en lejebil den ideelle transportform til ferien, nærmest uanset, hvilken by, man besøger.