Min onkel har haft stor succes med udlejning af affugter

Med den regnfulde sommer, vi har haft i år, har de haft godt og grundigt travlt i min onkels firma. Han lever blandt andet af at udleje affugter til både private og virksomheder, og han blev kontaktet rigtig mange gange i løbet af sommeren især fra butikker og lejlighedskomplekser, der havde brug for hans hjælp.

Da han startede for nogle år siden, var han alene mand i firmaet, og havde kun en enkelt affugter, som han kørte rundt med. Men sidste år valgte han at ansætte to mænd, der skulle hjælpe ham, og det viste sig at være en rigtig god idé, for de har haft lynende travlt, alle tre.

Jeg tror, at der har været mange i lokalområdet, der har været rigtig glade for, at de har kunnet ringe til min onkel og hans to ansatte og lejet en affugter. Selv fik jeg heldigvis ikke brug for det, men det er uden tvivl min onkels firma, jeg ville have kontaktet, hvis det af mine værelser havde fået fugt.

Som så mange andre, håber jeg på, at den regnfulde sommer snart er slut, selv om jeg selvfølgelig er glad for den succes min onkel og hans firma har haft med at udleje sin kompetence og affugter.