SEO: Passion er en vigtig faktor i ens arbejde med SEO

Posted on Posted inSEOTagged

Jeg har et kærlighedsforhold til SEO, det er mit et og alt, det er det jeg tænker på før jeg går i seng, det er det jeg tænker på om morgenen, når jeg drikker min første kop mokka. Det er ikke rigtig til at forklare, men det er kærlighed vel aldrig.

Jeg har arbejdet med SEO i det meste af mit voksne liv og har de sidste 5 år haft min egen virksomhed, hvor jeg har lavet SEO for kunder fra alle mulige brancher. Det er en meget dejlig følelse man får af afslappelse, når man sidder og laver SEO. Jeg har i de sidste år fundet ud af, at det var det der manglede i mit liv, og det som der skulle til for at have mig et tilflugtssted.

Når man elsker det på den måde jeg gør, så kan en kunde jo ikke blive andet end forført af min viden og passion for SEO. Passion giver en person et helt andet gear, der kan få en person til at yde det allerbedste og dermed også være førende indenfor sit felt.

Kunder kommer altid til mig eller mine kolleger for SEO, fordi de hurtigt kan aflæse vores passion og dermed store viden og målrettethed mod at gøre det bedst muligt for dem.