Kender I den type fiskeolie, der hedder Eye Q?

Jeg leder efter folk, der har erfaring med brugen af et mærke inden for fiskeolie, der hedder Eye Q. Jeg har fået det anbefalet til min søn, som lige har fået konstateret adhd efter en del samtaler med lægen og børnepsykologen. Det er dejligt, endelig at kunne sætte ord på, hvorfor han er som han er, og hvorfor koncentrationen nogle gange ikke er som ved de andre børn, men jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe ham til at kunne fungere bedre i sin hverdag.

Mistanken om at min søn havde damp, som det også kaldes, opstod, da mange af hans lærere brokkede sig over manglende engagement fra hans side, og min mand og jeg havde også lagt mærke til, at han var blevet sværere at kommunikere med i forhold til hans bror, som faktisk er et år yngre.

Nu har vi altså fået lægens ord for, at han ikke er tosset, og det er selvfølgelig dejligt. Samtidig blev vi anbefalet at spise fiskeolie hver dag, da det styrker koncentrationen og indlæringsevnen. Jeg søgte lidt på dette emne på nettet, og faldt et par gange over nogle fora, hvor forældre havde givet deres adhd-børn Eye Q, som skulle være særlig godt til disse.

Jeg vil gerne høre nogle eller læse nogle flere erfaringer fra folk, der har prøvet Eye Q fiskeolie, før jeg prøver det. Jeg er sikker på, at det er en god idé at spise fiskeolie, også selv om man ikke har adhd, men er dette præparat specielt fremstillet til damp-børn, eller kan vi andre også spise disse kapsler?