Arne Jacobsen Ægget kopi – Det bedste køb jeg nogensinde har gjort

Jeg er rigtig glad for møbler og det har jeg været i rating lang tid, faktisk lige siden at jeg flyttede hjemmefra og skulle til at indrette min første bolig. Dengang havde jeg naturligvis ikke råd til meget andet end loppefund, men jeg synes nu alligevel at det gik godt. Senere hen har jeg fået større ambitioner, og for et par dage siden investerede jeg i en arne Jacobsen Ægget kopi.

Jeg ville naturligvis helst have haft en original, men det var der af gode grunde ikke råd til, så jeg tog i stedet chancen med en kopi. Og jeg skal love for at jeg fik mig en overraskelse, for denne Arne Jacobsen Ægget kopi er noget for sig. Faktisk troede jeg først at de havde begået en fejl og sendt mig en original.

For den ligner fuldstændig og kvaliteten er tydeligvis været i højsædet. Ja der er tale om en Arne Jacobsen Ægget Kopi, og prisen var også været derefter, men det er ikke noget man kan se på den, og det er jeg ufattelig lykkelig for, for jeg kan godt leve med at det er en kopi, så længe det ikke kan ses. Men så er den anbefaling jo sendt videre.