Stor flytning med flere flyttebiler – Er det almindeligt?

Jeg har i flere år sammen med min mand, været den lykkelige ejer af en stor villa i Gentofte, men som det også er tilfældet med så mange andre, så har vi ikke længere råd til at bo der. Vi har derfor solgt huset og fundet et nyt længere væk fra København. Det gør i grunden ikke så meget, vi er jo begge pensionerede og det kan såmænd blive rart at komme væk fra al den stress og jag. Men i forhold til den forestående flytning, så har vi jo ret meget og får derfor nok brug for flere flyttebiler til opgaven.

Og så var det at jeg tænkte om dette egentlig er normalt, og om man almindeligvis benytter flere flyttebiler, eller kører flere gange. Det er vel i grunden ikke så vigtigt, for flyttefirmaet kommer til at stå for det hele, da der ikke er nogen af os der er friske på at slæbe 30 års samling af møbler, kunst og andet nips, men det er da interessant at vide, ikke desto mindre.

Det er jo ikke noget der haster, da vores flytning først skal foregå om lidt under to måneder, men det skader jo ikke at være på forkant med tingene, så derfor kan jeg lige så godt benytte lejligheden til at spørge om der er nogen som kender til et godt flyttefirma i området. Husk på at det nok kan være en fordel om de kan undvære flere flyttebiler, da vi som sagt har ret meget som skal flyttes.

Eller er der vel ikke så meget mere at sige. Når alt kommer til alt er det jo bare en flytning, og det skal såmænd nok gå, men gode råd og vejledning værdsættes ikke desto mindre. Vi er jo ikke ligefrem vant til sådan noget flytterod. Jeg skriver nu nok igen inden at vi når så langt at vi er ved at drukne i flyttebiler.