Flyttefirma København – Det bedste flyttefirma nogensinde

Nej det er ikke altid lige sjovt at flytte. I virkeligheden er det vel sjældent særlig sjovt, men nogle gange er i hvert fald værre end andre, som for eksempel når man skal flytte uden at have et egentlig sted at flytte hen. Det var lige præcis den situation som jeg befandt mig i. Jeg kunne ikke blive boende, men jeg havde heller ikke noget sted at flytte hen. Flyttefirma København var dog en meget stor hjælp for mig.

Nej de tilbød mig ikke et sted at bo, det ville jo også have været mærkeligt. Man kan jo ikke bo i en flyttekasse, selvom der vist er nogen so gør netop dette. Nej det som flyttefirma København gjorde, var at tilbyde at opbevare alle de ejendele jeg ikke kunne have med mig hos de venner og bekendte jeg skulle bo hos, indtil at jeg fandt mig et sted at bo. Og det var mægtig rart, for jeg stod faktisk og var ved at sælge alle mine ejendele fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre af den.

I sidste ende fandt jeg naturligvis en lille lejlighed i udkanten af København, og flyttefirma København dukke straks op med mine ting. Havde det ikke været for dem, havde min situation nok set anderledes ud.