Jeg kan ikke lide den følelse hoste med slim giver

Jeg har hoste med slim lige nu, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få det op, fordi jeg er hader følelsen af slim i min mund, når jeg forsøger at hakke det op. Det er lidt på samme måde, som når nogle ikke er vild med det at synke piller, fordi de føles mærkeligt i halsen.

Jeg ved ikke om du kender, den der følelse af at have noget i munden, som føles forkert, det er præcis sådan, jeg har det med hoste med slim, fordi det har sådan en snasket og ulækker følelse. Hver gang det sker at jeg hoster noget op, er det straks, at jeg får den følelse af, at det bare skal ud af munden igen, men det er dog også for klamt at synke.

Den slim man hoster op er vel bakterier en masse, som ingen har lyst til at have i munden, så det er vel ikke overraskende, at jeg har denne holdning til hoste med slim?

Prøv eksempelvis at tage en halvkogt æggeblomme i munden, og fortæl mig, om du kan lide det. Det er den følelse, der ligger tættest på det hoste med slim kan give dig i munden, når du forsøger at hoste det op.