Army butik med gamle old style militær kasketter

Vi har jo alle vores små mærkelige fetishes, og jeg er ingen undtagelse. Jeg samler nemlig på kasketter af alle slags. Et plus ved denne hobby er at kasketter ikke længere er på mode, så at sige, så det er ikke så svært at følge med. Nuvel, grunden til at jeg skriver er, at det forleden gik op for mig, at der er et område i min samling, jeg helt har ignoreret. Nemlig i forhold til militær kasketter. Der er vel næppe mange andre områder hvor kasketter er blevet brugt så meget, ikke mindst i det amerikanske militær.

For at få fyldt hullet i min samling har jeg derfor besøgt den ene army butik efter den anden, men alt hvad jeg finder er billige remakes, og jeg vil jo gerne have nogle originale militær kasketter.

Så jeg leder altså efter en army butik der sælger gamle militær kasketter, og da jeg ikke har haft held i min søgen, skriver jeg derfor her, i håb om at der er nogen der kan hjælpe.

Måske er der også andre der samler på militær kasketter som kan hjælpe, men da jeg ikke rigtig har noget at bytte med, leder jeg i første omgang efter en army butik der har hvad jeg søger.

1 thought on “Army butik med gamle old style militær kasketter

 1. Hej kasketsamler
  Jeg har omkring 100 militærkasketter
  af forskellig nationalitet.
  Af hensyn til pladsmangel for anden samling, ønsker jeg at sælge mine
  dejlige kasketter. Har det din interesse
  så kontakt mig, event. pr.telefon.
  4140 9650. mvh Jens Friis

Comments are closed.