Læderarmbånd og smykker til drenge kan gøre dig respektindgydende

Mine venner og jeg er ikke gangstere overhovedet, nærmest tværtimod, men vi mener at smykker til drenge give gutter på vores alder et rigtig fedt image. Jeg har på det seneste også begyndt at indlede gruppen i læderarmbånd og hvordan det kan gøre vores image en smule mere cool og råt. Jeg er måske trendsætteren i vores lille gruppe.

Vi hører til i Ballerup – det er vores ”hood”. Når vi går rundt på gaden er vi kendt af alle som de seje gutter i byen. Men hvad mange ikke ved så gør vi det kun for vores image, fordi vi gerne vil have folk til at tænke, at ”dem kan man ikke kan hundse rundt med”. Det er rigtig brugbart når man skal i byen og vi er der, der er mere respekt omkring os end der ville være ellers. Jeg ved ikke præcist hvor meget smykker til drenge og læderarmbånd egentlig giver i samlet resultat, men det hjælper bestemt.

Kort sagt: Jeg vil gerne anbefale andre at gå med læderarmbånd og forskellige former for smykker til drenge. Du skal gå hele vejen ikke bare lidt. Det skal helst være på grænsen til overdrev. Så bliver du også cool og respekteret.