Skin tonic og rensemælk er en fast del af min hudpleje

For mig er det vigtigt at have en pæn hud. Jeg har lige siden de første teenageår døjet med uren hud, og derfor har jeg måtte gå meget op i, hvilket hudpleje, jeg brugte. Jeg har brugt rigtig mange forskellige typer af mærker og produkter, men har faktisk altid haft succes med rensemælk.

Der gik godt nok et stykke tid, før jeg fandt den type rensemælk, der passer netop til min hudtype, men da jeg så fandt den og en god skin tonic, gik der ikke lang tid før jeg begyndte at få en nogenlunde pæn hud med hudpleje.

Så jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er, at man går op i sin hudpleje og bruger de rette produkter. Det har i hvert fald hjulpet meget på mine hudproblemer, at jeg fik snakket med en, der havde forstand på emnet, og fik anbefalet hvilken rensemælk, der var bedst til min hud.

Jeg har som sagt fået en pænere hud, efter jeg er begyndt at bruge rensemælk to gange dagligt. Det er dog nødvendigt, at jeg ikke glemmer det, for hvis jeg ikke husker min hudpleje dagligt, kan jeg se, alle urenhederne kommer igen.