Møde i banken om privatleasing og om børneopsparing

Min mand og jeg havde i sidste uge en rigtig positiv oplevelse i banken. Vi er lige blevet kunder der i forbindelse med at vi flyttede til den anden ende af landet, og vi foretrækker en bank, der ligger tæt på, hvor vi bor. Vi havde bestilt et møde med vores nye bankrådgiver, da vi ville have privatleasing af vores kommende bil. Vi er lige blevet forældre, så han foreslog os, at vi også oprettede en børneopsparing hos dem.

Jeg kunne godt lide, han ikke bare fokuserede på privatleasing. Selvfølgelig er det godt for banken jo flere kunder de har, men de har altså også en rigtig god form for børneopsparing, så det ville være dumt ikke at starte en opsparing til hende, efter hvad vi lige kunne se.

Det var i øvrigt intet problem at få lov at få privatleasing til den bil, vi havde set på, og lige så snart, vi har udfyldt papirerne, som banken har sendt til os, så har vores datter også en børneopsparing i banken, som hun uden tvivl vil få stor glæde af, når hun om mange år er blevet voksen og skal flytte hjemmefra, og har en rigtig god startkapital til rådighed.