Billige solbriller og cargo shorts – Sommeren er begyndt

Nu er det så småt ved at blive sommer. Faktisk vil nogle nok påstå at den allerede er begyndt, og så er det jo ikke svært at forstå, at det har været en prioritet for mig at få shoppet lidt sommertøj. Jeg er jo først lige begyndt min sommershopping, men det er da startet godt. Jeg fandt et godt tilbud på nogle billige solbriller og cargo shorts i dag, så det er jo godt nok.

nu tænker i nok at cargo shorts ikke rigtig er sommertøj for en pige som mig, og det kan der vel være noget om, men de har også deres fordele. For hvad er største problem nå det bliver sommer og man skal til at smide tøjet? Hvis du gættede mangel på lommer, gættede du rigtigt, og jeg er altså typen der ikke render rundt med tasker og den slags, og så er det da forfærdelig rart med alle de lommer.

Angående de billige solbriller, har jeg ikke så meget at sige til det, andet end at de er mægtig smarte, og da jeg har svært ved at komme igennem en sommer uden solbriller, og i øvrigt altid mister dem på den ene eller den anden måde, er det jo rart at de er billige.