Temperaturovervågning og SMS varmestyring – Kølig sommer

Jeg sidder her i varmen og skriver, men jeg sveder på livet løs, eller er det omvendt? Nuvel, varmen er ved at stige mig til hovedet, og uanset hvor meget gennemtræk jeg laver, bliver det ikke koldere. Og det jo kun starten. Så jeg tænker at jeg må finde en løsning. Min første tanke var naturligvis aircondition, men jeg ved godt hvad de koster, ikke mindst at bruge, så jeg har altså tænkt mig at gå andre veje. Jeg har tilfældigvis en gammel aircondition enhed liggende, problemet er imidlertid at det kun har to indstillinger, tændt eller slukket, så de bliver jo hurtigt dyrt. Hvad gør man så? Man går på nettet og søger efter en løsning, og jeg fandt faktisk to del løsninger, der tilsammen, tor jeg, kan udgøre en komplet løsning, og mere til. Jeg taler her om temperaturovervågning og SMS varmestyring.

Det er jo ikke nok bare med temperaturovervågning, for at vide hvor varmt det er, er jo ikke nok, jeg skal også kunne kontrollere temperaturen. Til dette formål fandt jeg et komponent kaldtes SMS varmestyring. Som naturligvis kan tænde og slukke for airconditionen efter behov og helt automatisk, men jeg kan også styre den per SMS. Det er da bare for sejt.