træbriketter

Træbriketter fra Tyskland bidrager til et grønnere miljø

I Danmark har vi mange alternativer at vælge mellem, når det kommer til opvarmning i vores bolig. Men med mange muligheder, kommer mange fordele og ulemper, som er værd at gennemtænkte, inden man tager sit valg – der forhåbentligt er en valg, man kun skal tage én gang.

I de fleste tilfælde er der ofte installeret en varmekilde eller flere i boligen, hvorfor du måske ikke er nødsaget til at tage stilling til andre varmealternativer. Alligevel er det altid en god idé at opveje fordele og ulemper ved mulighederne, således man er fuldt indforstået med betingelserne.

I senere tid har grøn opvarmning indvundet pladsen som danskernes foretrukne miljøvenlige opvarmning i hjemmet. I forlængelse finder man træbriketter og træpiller som det førende valg, eftersom begge alternativer bidrager til et sundere miljø med lav aske- og CO2 udledning.

Træpiller fra Tyskland

Hos Absolut Træpiller bliver alle træpiller produceret i Tyskland, hvilket er med til at garantere en solid kvalitet. Her bliver alle produktioner kontrolleret fra start til slut, således alt efterlever tysk kvalitet.

Træpiller fra Absolut Træpiller garanterer en lav askeudvikling, hvilket bidrager til en jævn fyringskomfort, da rensning og tømning af fyret da mindskes til et minimum. Den lave akseidvikling er et resultat af den rene produktion. Træpiller består udelukkende af rent træ, hvilket bidrager til en høj og solid brændværdi.

German Pellets er #1

Når det kommer til træpiller, så er der igen forskellige mærker at vælge mellem. Dog er German Pellets blandt de absolut bedste inden for markedet. Al produktion af German Pellets foregår i Tyskland, hvor produktionen er underlagt høje krav i forhold til proces og kvalitet. Derfor er man altid garanteret en jævn og høj kvalitet, når man vælger at fyre med German Pellets i hjemmet.

Trods en højere markedspris, så er anvendelsen af German Pellets en investering i en sund fyringsøkonomi, der vil efterlade et positivt resultat på varmeregningen.

Træbriketter

Træbriketter er i samme kategori som træpiller. Alligevel  er det dets eget produkt, eftersom det består af findelt savsmuld, der sammenpresses under hårdt tryk. Derfor er der altså tale om et rent og naturligt brændsel, som garanterer mindsket CO2-udledning.

Træbriketter er et godt og sikkert produkt, som sikrer en jævn og kontrolleret forbrænding, eftersom produktet ikke indeholder knaster, bark, harpiks og fugt, som forurener forbrændingen.

Skal træbriketterne præstere korrekt, er der vigtigt, at de opbevares passende. Det vil sige, at de skal opbevares i tørre omgivelser, således de ikke bliver fugtige og forringer forbrændingen.