Tonede ruder til bil med sol film – det er da smart

Aller først lad mig lige nævne, at jeg med sol film ikke mener far til fire eller noget i dens stil. Derimod taler jeg om et alternativ til tonede ruder til bil.

Tonede ruder til bil er, som bekendt, ganske forfærdelig dyre, og der er derfor mange der aldrig får deres drengedrøm opfyldt. Men fortvivl ej, for det kan stadig nås, med et ganske udmærket alternativ, nemlig sol film, som er lige så godt, hvis ikke bedre.

Men hvad er sol film egentlig, og hvordan kan det erstatte tonede ruder til bil? Jo, sol film er ganske enkelt noget du klistrer på ruden. sol filmen kan så være lavet af forskellige materialer, som polyester, men det fås i mange forskellige materialer til mange forskellige formål. For eksempel kan man få sikkerhedsfilm, som gør det næsten umuligt at ødelægge bilruden.

Nu vil nogen måske tænke at der er mere præstige i rigtige tonede ruder til bil, men da man faktisk ikke kan se forskel, handler det jo kun om hvad man fortæller folk, men jeg synes egentlig ikke at der er nogen grund til at lyve om det, for sol film er smartere på så mange områder, at det egentlig ikke giver mening at tonede ruder til bil skulle være bedre.