Giv dine møbler en make-over med tapet

Har du nogle gamle møbler, som godt kunne trænge til at blive frisket lidt op? Det er der en hel del danskere, der har, men samtidig er der også mange, som gerne vil have, at møblet får et lidt friskere look, end hvad der af den almene dansker kan opnås ved hjælp af maling.

Frygt dog ikke! Du kan nemlig også bruge tapet til at give dine gamle møbler et helt nyt udseende.

Ved at bruge tapet har du den fordel, at du ikke behøver at holde dig til en enkelt farve – tapet findes nemlig i et væld af forskellige mønstre. For de almene danskere, som ikke ligefrem er mestermalere, kan det være svært at opnå samme resultat med en pensel, som kan opnås med tapet. Derudover er det for mange også en del nemmere og mere overskueligt at klistre et stykke tapet på et gammelt møbel, end det er at skulle male det.

Tapet er især velegnet til brug på møbler med store flader som for eksempel borde, reoler, hylder, stole og så videre. Ved et møbel som for eksempel reolen kan du endda vælge at bruge flere forskellige typer af tapet, hvis du gerne vil pynte din reol med mere end ét mønster.

Hvis du en dag igen bliver træt af møblets udseende og godt kunne tænke dig, at det blev frisket op på ny, kan du ganske enkelt skrabe tapetet af og vælge et nyt, som du nemt og hurtigt kan klistre henover.

At give dine møbler en make-over ved hjælp af tapet er altså en både nem, hurtig og billig måde at give nyt liv til dine gamle møbler på. Du kan nemlig skifte udseende på møblerne når som helst, du har lyst, og dermed slippe for i tide og utide at skulle skifte dem ud.