Flere tandimplantater – jeg forstår ikke tandlægen

Jeg har, af grunde som ikke skal nævnes her, mistet en del tænder. Det er jo ganske uheldigt og giver også en del problemer i forhold til indtagelse af føde. Jeg ved ikke noget bedre end en god sej bøf, som man rigtig kan sidde og gnaske i, men det har jeg, af gode grunde, ikke været i stand til i et stykke tid. Det ville jeg jo gerne kunne igen, så jeg tog kontakt til min tandlæge for at få gjort noget ved det. Han sagde at det bedste resultat ville være flere tandimplantater, men ikke så mange som jeg har mistet tænder. det forstod jeg altså ikke.

Så begyndte han at tale om at der jo er tænder, man rent faktisk ikke bruger så meget, og derfor er det ikke nødvendigt med så mange tandimplantater. Det er jo også for at spare penge, for det er jo dyrt, men jeg vil jo også gerne have pæne tænder og alt det der.

Han talte også om noget med tandimplantater på en skinne som man, så kunne sætte fast. Det ville naturligvis kræve at man trak flere tænder ud, og sådan fortsatte han ellers i en evig hed. Jeg synes dog nok at det er at gå til yderlighederne at begynde at trække tænder ud.