T-shirts med tryk – Det må vel være vejen frem?

Vi i vores lokale fritidsordning, kunne godt tænke os at promovere os selv noget mere, når vier ud på ture og den slags, ikke mindst for at tiltrække flere børn og unge, for det går ikke helt så godt med det som man kunne ønske. Vi har overvejet mange muligheder, hvor vi også har involveret vores unge medlemmer, og jeg tror at vi har slået os fast på at få produceret nogle T-shirts med tryk til formålet.

Det må naturligvis ikke koste for meget, sådan er det jo altid, men endnu vigtigere er kvaliteten. Vi har jo ikke råd til at forære T-shirts med tryk væk hver dag, så de skulle jo gerne kunne holde til en tur i vaskemaskinen og hvilke aktiviteter sådan en T-shirt ellers må blive udsat for. Vi forventer naturligvis ikke at de kan holde til alt, men inden for rimelighedens grænser du ved.

Det første og måske eneste problem, er naturligvis prisen. Jeg har kontaktet par virksomheder allerede og priserne er ganske enkelt for høje. Ikke at det nødvendigvis er dyrt, men det er mere end vi kan betale. Jeg skriver her i håb om at få nogle anbefalinger i forhold til T-shirts med tryk, ellers er der kun tilbage at lade forældrene hjælpe med at betale.