Nemmere for hvalpen at være alene, når den har sit hundelegetøj

Min kæreste og jeg er lige blevet de lykkelige ejere af den sødeste lille hundehvalp. Min kæreste voksede op med en hund, mens jeg selv absolut ingen erfaring med hunde havde. Det gik da også hurtigt op for os, at vi nok skulle have overvejet situationen lidt mere nøje, men det hele blev heldigvis reddet, da en af vores venner gav os noget hundelegetøj til vores nye familiemedlem.

Vores manglende erfaring med at være hundeejere gjorde nemlig, at vi slet ikke havde tænkt på, at hunden jo også skulle være alene hjemme i nogle timer. Vi havde selvfølgelig købt madskål, halsbånd og alt det vigtige, men havde desværre ikke tænkt på, at den også skulle have noget hundelegetøj at beskæftige sig med, når vi var væk og ikke kunne tage den med os.

Så vi var næsten ved at give op, da vi så vores stue nærmest i ruiner fordi hunden havde været alene hjemme i nogle timer. Men som sagt kom en af vores gode venner os til undsætning, og forærede hunden noget hundelegetøj, hvilket hjalp gevaldigt.

Som det ser ud nu, går det rigtig godt, og den er blevet langt bedre til at være alene hjemme, selv om det selvfølgelig stadig er noget, vi skal arbejde på. Men det er helt sikkert, at det hundelegetøj, vores ven kom med, har været en stor hjælp i denne proces.