stress psykolog

Stress psykolog – få den rette hjælp

Det er desværre mere og mere udbredt, at folk bliver ramt af stress og det er derfor vigtigt, at man kender en god stress psykolog, hvis man nu selv bliver ramt. Desværre så er der mange der enten ikke vil anerkende deres lidelse eller ikke ønsker at tage imod hjælp. Det man bare skal huske på er, at jo hurtigere man påbegynder håndteringen af sygdommen, jo hurtigere vil man også komme ud af den, hvilet en stress psykolog kan hjælpe med.

Det er vigtigt at man får hjælp og det behøver ikke kun komme fra en stress psykolog. Venner og familie kan ligeledes være en stor hjælp, medmindre de selvfølelig er en af årsagerne til ens stress.

Alle oplever forskellige symptomer

Alle personer bliver ramt på forskellige måder, da nogen vil opleve psykiske symptomer, mens andre oplever fysiske eller adfærdsmæssige symptomer. Dette gør det selvfølelig også svære, at med sikkerhed kunne sige om det er stress eller om det skyldes en anden sygdom. Med en stress psykolog kan man få hjælp til at finde den eller de underliggende grunde til, at man har det skidt. Ydermere kan de hjælpe med at håndtere problemet.

Heldigvis er stress ikke en kronisk sygdom, og der er derfor mange som kommer ud af sygdommen og føler sig stærkere, da man gennem sådan et forløb kan lærer sin grænser bedre at kende.

En stress psykolog i København

Hos Grow People har de stress psykologer, som har mange års erfaring med at hjælpe personer med at finde glæden og overskuddet tilbage. Deres kontor er beliggende centralt i København og er kun en kort gåtur fra Nørreport Station. På deres hjemmeside er det muligt at foretage en stress test, som kan hjælpe en med at diagnosticere om man har stress eller ej.  Ydermere er det muligt at forebygge ens daglige stress gennem deres online stress kursus.