sund frokost

En sund frokost gør ikke kun en forskel for dig

Folks spise vaner er begyndt at spille en større rolle, end den har gjort tidligere. Flere og flere er begyndt, at tælle kalorier i alt hvad de spiser, og maden som bliver serveret, skal være sundere og sundere. Morgenmadsprodukterne er ikke længere sukker og mælk på cornflakes, men i stedet er det forskellige bær og nødder som er den helt store dille i madverdenen. Den almindelige madpakke på arbejdspladser og i skoler er også skiftet ud, og i stedet er der fokus på, at man spiser det rigtige, og at man ikke fylder sin krop med usunde valg.

Vi har fokus på, at maden i vores liv og hverdage skal være sundt, og noget som er godt for os, og alligevel fylder mange mennesker sig med mad fra arbejdspladsens kantine. Mange kantiner har også fokus på, at maden skal være sundere, men det er stadig op til den enkelte person at lave en sund frokost i kantinen. Dog bliver tallerkenen ofte fyldt med kød, kartofler og sovs. Hvis der er plads på tallerkenen, kan der muligvis godt snige sig lidt grønt med på tallerkenen. Hvis man gerne vil spise sundt, og hvis man prøver at vælge mad i kantinen, så man har en sund frokost foran sig, så kan man måske ikke ændre så meget. Men nu har man mulighed for at få sund frokost til alle på kontoret, hvis stemningen ellers er til det.

Frokost.dk har lavet Firmasund. Det er en frokostordning, som laver sund frokost ved hjælp af fire firmasunde køkkener. Du kan hver dag bestille en sund frokost som buffet og undgå usund mad. Den buffet som leveres hver dag, indeholder alle de kostfibre, grøntsager, frugt og meget mere som man har brug for hver dag. Man har dermed mulighed for som virksomhed, at alle på kontoret spiser en sund frokost. Det sikrer ikke blot sundheden hos kolleger og ansatte, man sikrer også at folk får den mad de skal have, samtidig med at deres energiniveau kan forhøjes, ingen kommer til at sidde og sulte efter frokostpausen, og så har man mulighed for at styrke sig rent socialt inden for virksomheden. Alt dette er muligt med en sund frokost. Da der er fire forskellige køkkener, som tilbyder at lave og levere sund frokost til virksomheder, har man mulighed for selv at vælge hvilket køkken der skal lave ens mad. Ved hjælp af nettet eller frokost.dk app kan man holde overblik over menu hver dag, så man selv frit kan vælge hvem der skal lave og levere dagens menu.