underholdning bryllup

Den helt rigtige underholdning til mit bryllup

Jeg sidder og skal finde underholdning til mit bryllup, og det synes jeg ikke er helt nemt. Underholdningen skal jo nemlig gerne passe ind I den romantiske stemning, sådan et bryllup ligger for dagen, men det skal samtidig heller ikke bliver alt for pladderromantisk. Der må altså godt være lidt sjov ind over.

Måske band eller komiker som underholdning til bryllup?

Jeg har overvejet flere alternativer. F.eks. at leje et kendt eller semi-kendt band som underholdning til mit bryllup, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Både fordi man gerne vil finde et band de fleste kender, hvilket jo er dyrere end de ukendte. Men også fordi et band jo som bekendt kommer med en masse udstyr og andre dingenoter, der skal fragtes hen til lokationen for bryllupsfesten.

Jeg overvejede også en komiker. Men så skal vi jo først finde en komiker, vi begge kan lide, som samtidig ikke er for dyr, og som holder tonen nogenlunde sober. Der kommer jo både børn og ældre til festen, og så må jeg indrømme, at jeg ikke orker at høre på jokes om stakkels ægtemænd og strenge koner.

Tryllekunst med et snert af romantik

Jeg tror dog, at jeg nu har fundet frem til den helt rigtige underholdning til mit bryllup, og det vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer.

Det jeg tror, er den helt rigtige underholdning, er tryllekunstneren Sunny Cagara. Sunny Cagara, er kendt for både at være tryllekunstner, tricktyv og tankelæser. Han underholdning til bryllupper ser lovende ud, da de er beskrevet som det rene bryllupsmagi. Han skulle nemlig være rigtig dygtig til at skabe en fed oplevelse for brudeparret og gøre hans trylleshow romantisk, så det passer til begivenheden. Og så skuffer han selvfølgelig heller ikke de andre gæster.

Hvad synes I? Her får i et link til Sunny Cagara’s underholdning til bryllup. Så er I i hvert fald informeret, hvis det er jer, der står i min situation næste gang.