biloplukning

Låst ude af sin egen bil

Er du kommet til at låse dig ude af din bil, så har du højst sandsynligt brug for en låsesmed til biloplukning. Det kan også være at du har mistet din bilnøgler og derfor har brug for at få en biloplukning, så der kan blive lavet en ny nøgle. Der kan være mange grunde til at du ikke kan komme ind i din bil, men spørgsmålet er så hvem der kan hjælpe dig med det.

Biloplukning døgnet rundt

Hos Autolåsesmed Marschall har de en døgnvagt, som gør at du på alle tider af døgnet kan kontakte dem, hvis du har brug for hjælp. Det foregår således at når du kontakter dem, så kommer de ud hvor bilen står, hvis altså befinder dig i København eller omegn. Typisk vil de kunne være der inden for 30 minutter. De vil derefter foretage en biloplukning, så de kan dekrypterer bilens computer. Efter de har gjort det, så vil de skærer en ny bilnøgle på stedet og programmere startspærren. Du vil altså få din bilnøgle lavet med det samme, så du igen kan bruge din bil. Det er selvfølelig også en mulighed at få transporteret din bil til deres værksted, så de kan ordne det der. Ønsker du at vide mere, kan du læse om det på http://autolaasesmed.dk/.

Er biloplukning muligt på alle biltyper og årgange?

Som udgangspunkt er biloplukning muligt på alle biltyper og årgange, men der er en forskel på sværhedsgraden af at gøre det. Nogle type biler er forholdsvis lette at oplukke, mens andre er mere besværlige. Typisk er det, desto ældre bilen er, desto nemmere er det at låse den op. Det skyldes selvfølelig at bilproducenter med tiden, udvikler nye måder at tyverisikre bilerne på.

Da det ikke er gratis at få en til at komme og lave en biloplukning, så kan det være en god ide at have en kopi af sin bilnøgle. Dette kan Autolåsesmed Marschall også klare. Dette kan vise sig at være en god investering, da det er billigere at få lavet en kopi, end det er at få lavet en helt ny.